OZNÁMENÍ: Nová rubrika ANTI HH/ANTI HIP HOP!!!! Prostě kritizace hip hopu..:) KLIK!

CHILDREN OF BODOM - INFO

25. května 2009 v 15:24 |  CHILDREN OF BODOM

Children of Bodom je finská metalová kapela z města Espoo. Kapela byla založena v roce 1993 pod jménem IneartheD, ale později si na návrh nahrávací společnosti změnila jméno na Children of Bodom, odvozené z proslulých "bodomských vražd", které se udály u jezera Bodom v Espoo v roce 1960. Tématem skladeb je většinou právě jezero Bodom, dále smrt a problémy v osobních vztazích. Zpěvák Alexi Laiho užívá chraplavě křičícího vokálu s často k nepoznání zkomolenými slovy.


-Členové :

Alexi Laiho - vokály, kytara

Roope Latvala - rytmická kytara

Janne Warman - klávesy

Henkka T. Blacksmith - baskytara

Jaska W. Raatikainen - bicí



-Diskografie:

Children of Bodom1997

Something Wild, 1997

Hatebreeder, 1999

Follow The Reaper, 2000

Hate Crew Deathroll, 2003

Are You Dead Yet?, 2005

Blooddrunk, 2008

Masters of rock 2007.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama